Athen smijernsdør er en lekker dør i massivt smijern av høyeste kvalitet. Døra passer perfekt i et koselig sommerhus, i en hytte ved sjøen eller på et hvilket som helst sted hvor du ønsker en dekorativ og elegant stil.
n
nAthen smijernsdør produseres i den størrelsen kunden ønsker. Vi tilbyr et stort utvalg farger, med ulike grader av glans. Denne smijernsdøra kan derfor passe godt i flere ulike omgivelser.
n
nAlle våre smijernsdører er håndlaget av dyktige smeder med lang erfaring. Vi har en av Europas mest moderne fabrikker, for at du som kunde skal kunne stole på at du vil bli fornøyd med våre produkter.
n
nVi holder våre varelagre til et minimum for å kunne gi deg enda bedre priser.
nSmijernsprodukter som vi ikke har på lager, har en leveringstid på 10-12 uker fra bestilt dato, dersom ikke annet er angitt.