By gjerde er et robust og tiltalende gjerde i massivt smijern. Det passer like godt utenfor hjemmet eller hytta, som ved en bedrift eller i et industrielt område. Med sin tidløse stil og solide struktur, er dette gjerdet et sikkert valg som du vil bli fornøyd med.
n
nBy gjerde krever minimalt med vedlikehold og leveres i den størrelsen og fargen som kunden ønsker.
n
nVåre smijernsgjerder er håndlaget og materialene som brukes er alltid av høyeste kvalitet.
n
nAlle våre smijernsprodukter lages manuelt av dyktige smeder og vi holder derfor våre varelagre til et minimum. Ved å ha lave varelagre kan vi gi deg som kunde enda bedre priser. Fornøyde kunder er vårt hovedfokus.
n
nSmijernsprodukter som vi ikke har på lager har en leveringstid på ca 12 uker fra bestilt dato, dersom ikke annet er angitt.