Duplo er et herskapelig og attraktivt rekkverk i smijern av førsteklasses kvalitet med lang levetid.
n
nDuplo rekkverk kan skreddersys til å passe akkurat din trapp, enten den er rett eller har en sving. Leveres i den fargen du som kunde ønsker.
n
nSom alle våre smijernsrekkverk, er Duplo rekkverk håndlaget av dyktige smeder med lang erfaring. Materialene som brukes er alltid av høyeste kvalitet, for å forsikre oss om at du som kunde blir fornøyd.
n
nVi holder våre varelagre til et minimum for å kunne gi deg som kunde enda bedre priser. Smijernsprodukter som vi ikke har på lager har en leveringstid på ca 12 uker fra bestilt dato, dersom ikke annet er angitt.
n
nAlle våre produkter produseres ved vårt nylig moderniserte produksjonsanlegg for å sikre høyeste kvalitet og møte internasjonale krav og bestemmelser.
n