Hageport Matador er en eksklusiv og solid port i massivt smijern. Det er ikke mulig å se igjennom denne porten, noe som gjør den til et godt valg for kunden som liker private omgivelser og ønsker å begrense innsyn til eiendommen sin.
n
nHageport Matador kan leveres i akkurat den fargen og størrelsen som kunden ønsker. Dersom du ønsker ditt husnummer i porten, vil dette være inkludert i prisen.
n
nSe også produktet Grindport Matador, dersom du ønsker deg en liknende port med et litt annet bruksområde.
n
nAlle våre smijernsporter er håndlaget av dyktige smeder med lang erfaring. Materialene som brukes er alltid av høyeste kvalitet.
n
nVi holder våre varelagre til et minimum for å kunne gi deg som kunde enda bedre priser. Smijernsprodukter som vi ikke har på lager har en leveringstid på ca 12 uker fra bestilt dato, dersom ikke annet er angitt.