Paxos smijernsdør er en tiltalende dør i massivt smijern. Den er laget med en lekker bue øverst og passer godt i forbindelse med mur eller treverk. Med sin tidløse stil og solide struktur er den et sikkert valg som du vil bli fornøyd med. Døra kan passe like godt utenfor hjemmet som på hytta.
n
nPaxos smijernsdør er håndlaget med materialer av høyeste kvalitet. Vi skreddersyr våre produkter for å sikre at du som kunde får dine behov dekket. Denne døra kan derfor leveres i akkurat den størrelsen og fargen du måtte ønske.
n
nAlle våre smijernsprodukter lages manuelt av dyktige smeder og vi holder derfor våre varelagre til et minimum. Ved å ha lave varelagre kan vi gi deg enda bedre priser.
n
nSmijernsprodukter som vi ikke har på lager har en leveringstid på ca 12 uker fra bestilt dato, dersom ikke annet er angitt.